top of page
Kvinna under upplyst paraply

UMBRELLA
NÄTVERKET

Flexibiliteten och spetsen hos individen med styrkan och bredden av en större organisation - Samarbete och partnerskap göder gemensam framgång!

Att vara liten har stora fördelar med sin snabbhet, flexibilitet och sina kostnadseffektiva lösningar. Att vara stor har andra fördelar för bredd i kompetens och tillgång till resurser. Tillsammans löser vi större och mer komplexa uppgifter. Vår lösning på detta är UMBRELLA NÄTVERKET!

Umbrella & Partners har knutit till oss branschens sannolikt mest fantastiska nätverk. Nätverket innehåller de bästa och mest kompetenta samarbetspartners och viktiga kontakter inom belysningsbranschen och i affärsutveckling vilket är avgörande för det mest hållbara resultatet.

Vi drivs alla av en stor passion att skapa de mest hållbara lösningarna och finna förbättringspotential i alla våra uppdrag med lösningar för att ständigt överträffa förväntningar. Vi älskar att utmana. Tillsammans kan vi hantera alla möjliga även större och/eller komplexa uppdrag som annars begränsas till ett fåtal aktörer att hantera, vi gör det med skillnaden i snabbhet & flexibilitet. Även delar av interim bemanning och rekrytering hanteras genom Umbrella & Partners nätverk.

Genom Umbrella Nätverket har vi adderat partners från hela belysningsbranschen.
 

Vi har sen vår start haft förmånen att matcha våra fantastiska kandidater med bra och ambitiösa arbetsgivare inom belysningsbranschen, oftast via vår roll som rådgivare.

Nu är det dags att utöka vårt nätverk med fler talanger, så bli snarast en del av vårt dynamiska & fantastiskt framgångsrika nätverk!

Vi söker dig som brinner för kvalitetsprodukter och är redo för en förändring i din karriär. Oavsett om du vill ta ett steg framåt, bakåt eller sidledes, finns det möjligheter inom belysningsbranschens leverantör och konsultled.


Oavsett var du befinner dig i din karriär, försöker vi finna något för just din profil och dina önskemål.
Ta steget redan idag och upptäck vad framtiden kan erbjuda!


För samtliga våra tjänster är nätverket fyllt med samarbetspartners med den högsta kompetensen inom hela belysningsbranschen och dess olika områden.


 

Pexels Sebastian Sørensen tändsticksgubbe

Anslut dig till NÄTVERKET

Signa upp dig för att få reda på mer om möjligheten att kunna ansluta till nätverket.

Tack för visat intresse!

"Samarbete och partnerskap göder gemensam framgång."

Umbrella & Partners

Kontakta oss på Umbrella & Partners!

Adress

Box 2227
116 74 Stockholm

Besöksadress: Peter Myndes Backe 16
Besök endast efter överenskommelse.

Kontakt

Email: hej @ umbrellapartners.se

Telefon: +46 70 767 07 93

bottom of page