top of page
Texten NOW

På gång just nu!

Mycket händer och har hänt under vårt första år. Under senaste tiden har vi exempelvis skärpt vårt fokus, vilket möjliggör att ge våra uppdragsgivare ännu högre kompetens och mer resurser inom vårt fokus. Hållbarhet är nu även en integrerad del i allt vi jobbar med. 

Vi på Umbrella & Partners är stolta över att ha anslutit oss till Klimatarena Stockholms klimatlöfte. Tillsammans med andra aktörer i byggbranschen strävar vi efter att bidra till en cirkulär omställning och klimatneutralitet. Klimatlöftet är ett initiativ av Klimatarena Stockholm, en samverkansplattform för länets klimatomställning som syftar till att samordna och effektivisera samverkan mellan företag, kommuner och akademi för att minska utsläppen av växthusgaser i linje med Parisavtalet.


Genom att skriva under detta klimatlöfte förbinder vi oss att fortsätta arbeta aktivt i linje med Parisavtalet, sträva efter att alla bygg- och anläggningsprojekt i Stockholms län är klimatneutrala till 2030 samt att delta aktivt i klimatledarskap. Att skriva under Klimatlöftet är såklart helt naturligt för oss på Umbrella & Partners med tanke på vårt erbjudande och självklara klimatengagemang. För att bidra till att löftets vision om klimatneutralitet förverkligas åtar vi oss att fortsatt bidra till och skynda på den cirkulära omställningen i byggsektorn. Vi tror på att samarbeta, lära oss och växa tillsammans med likasinnade aktörer för att skapa en hållbar framtid för vår planet. Som aktiv deltagare i detta initiativ via arbetsgrupperna Klimatsmarta byggmaterial & Återbruksmarknad kommer vi från belysningssidan att bidra till samverkan och erfarenhetsutbyte samt pilotprojekt som stödjer innovation för att vidare katalysera en positiv förändring inom branschen.
Läs mer om Klimatarena Stockholm och vårt klimatlöftet här.

Vi på Umbrella & Partners AB har även glädjen att meddela att vi numera sitter på ett nytt kontor i Stockholm!
Kontoret ligger på Peter Myndes Backe 16 i Stockholm, endast 120 m från Slussens tunnelbana samt en kortare promenad från Södra station. Det nya kontoret har en härlig puls, modern och bra ljus lokal med självklart bra belysningslösningar. Här får vi plats att växa och utveckla vår verksamhet med tillgång till flera fantastiska mötesrum, kreativ miljö och en mysig lounge för fler spännande möten.
Ser fram emot att välkomna er, våra kunder, partners och medarbetare till vårt nya kontor och till fortsatt fina samarbeten. Kom gärna förbi på en fika i loungen eller på takterrassen när våren kommer.

Genom viktig lokal input och verkliga möten med kunder och andra som påverkar vårt arbete direkt eller indirekt har vi valt att den 22 februari 2024 att ställa ut och delta på Företagarträffen i Nacka, hoppas vi får möta er där.

Vi har utökat vår region där vi verkar och har därför adderat Finland, Norge & UK till den svenska marknaden.

RESURSUPPDRAG

 • Interim bemanning, belysningsrådgivning

 • Rekrytering av Sales Director i Norge för ett riktigt premium varumärke

 • Rekrytering av Key Account Managers & Lighting designers i Finland åt internationellt belysningsföretag

 • Interim bemanning, belysningsrådgivning av sjukhus


RÅDGIVNING​SUPPDRAG

 • Hållbarhetsanalys, strategi, workshops & utvärderingar

 • Affärsutveckling, policystruktur, checklistor, processer

 • Marknadsstöd, etablering & produktlansering

 • Produktutveckling, modularitet, innovation & nya material

 • Exteriör belysning, expertstöd för känsligt naturområde

 • Återbruk - utredning, projektledning

 • Belysningsutbyten - uppgradering
   

UP flytter in på HELIO i SLussen
Gröna geometriska former

Boka direkt in ett möte!

Adress

Box 2227
116 74 Stockholm

Besöksadress: Peter Myndes Backe 16
Besök endast efter överenskommelse.

Kontakt

Email: hej @ umbrellapartners.se
Telefon: +46 70 767 07 93 

bottom of page